FB: Happy Petra

Sem Petra, diplomantka Fakultete za šport. No, to dejstvo vam prav gotovo veliko pove. Že od malih nog sem imela hiter korak, vedno sem se veselila ur športne vzgoje. Ob koncu OŠ sem se navdušila za cestno kolesarstvo, ki me je popolnoma obnorelo. Na fakulteti sem našla novo športno ljubezen, s katero še danes lepo shajava, saj plavalno znanje delim vse od dojenčkov pa do nekoliko izkušenih plavalcev.

Proti koncu študija na FŠ sem našla študij Inkluzivne pedagogike na Pedagoški fakulteti v Kopru in si rekla “to je nekaj zame”. In sem šla, v Koper, kjer sem lanskega septembra uspešno zaključila z najlepšimi in brezskrbnimi študentskimi leti. Pa nič zato! Vsak konec prinese nov začetek.

V življenju mi ni bilo še nikoli zares dolgčas, saj me zanima veliko stvari. Poleg športa, uživam v lepotah narave in potovanjih, h čimer spada tudi ljubiteljsko fotografiranje. Že od otroštva se rada igram s škarjami, lepilom in ostalim umetniškim materialom in povem vam, da v tem resnično uživam. Svoja znanja trenutno delim na plavalnih tečajih, učni pomoči, neformalnih izobraževanjih za mlade in animaciji otrok na rojstnih dnevih.

Želim si, da bi uživali ob prebiranju mojega bloga in dobili kakšno idejo za lepši dan ali teden.

Pozdravček,
Petra

Kontakt: petragrmovsek@gmail.com

***Vsa vsebina (besedilo in slike) na spletni strani je last avtorice in se brez navedb avtorstva ne sme kakorkoli producirati.***